Băsescu: Între Ponta şi Antonescu nu voi ezita să pun votul în urnă pentru Antonescu

| 20 noi, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în această seară, că nu va ezita să pună votul în urnă pentru Crin Antonescu, în cazul în care va avea de ales la prezidenţiale între liderul liberal şi preşedintele PSD, Victor Ponta.

'Între Ponta şi Antonescu nu voi ezita să pun votul în urnă pentru Antonescu. Deja îi ştiu pe amândoi. Măcar Antonescu nu s-a făcut nici profesor-doctor, nici nu minte de dimineaţa până seară. Uitaţi-vă la Ponta, ieri, când a ieşit: 'am vorbit la telefon cu Antonescu'. El nu vorbise, dar el trebuia să spună o minciună presei, că are muşchi. Astăzi de ce credeţi că nu s-a făcut comisia (comisia parlamentară în 'cazul Călăraşi' - n.r.)? Pentru că a minţit Ponta public, altfel nu văd de ce Antonescu ar fi fost împotriva unei comisii. Sigur, amândoi sunt două belele pentru România şi incompetenţi amândoi şi cu o reputaţie proastă', a afirmat Băsescu, miercuri seară, la o emisiune TV.

El a criticat liderii formaţiunilor de dreapta, susţinând că, în cazul în care aceştia vor sta să facă alegeri interne pentru candidatul la Preşedinţie, atunci se va ajunge la situaţia în care în cursa electorală pentru funcţia supremă în stat vor fi Ponta şi Antonescu.

'Dacă dreapta va fi atât de relaxată încât să le dea sentimentul că nu poate face nimic, ei vor putea juca în doi alegerile prezidenţiale, cu USL-ul rupt sau nerupt, dacă dreapta va fi atât de neputincioasă şi de lipsită de înţelepciune. Mai auzeam un lider PDL, din fostul meu partid, 'noi o să batem PNL'. S-o credeţi voi, băieţi! PNL are 14 consilii judeţene, în care preşedinţii de CJ se vor mobiliza', a completat Băsescu.

El a precizat că ar fi o greşeală ca reprezentanţii dreptei să piardă 'semnalul de la alegerile europarlamentare', fiind frământaţi mai mult cu cine va fi prezidenţiabilul.

'În ceea ce mă priveşte, nu mă voi amesteca în vreo fuziune. Dacă rămân lucrurile aşa, o să mă apropii cât o să pot de Partidul Mişcarea Populară, în speranţa că vom reuşi să construim în timp un partid care o să crească', a subliniat şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2013
elena
un fermier terminat
la sapa! lasa votul! nu vezi ca pe oricine ai vota nu se intampla nimic? vezi cazul tau cu trairea bine si cu arderea coruptilor. ramai pe tarla si lasa viata politica, desi stapanul inelelor cred ca o sa te cam poarte pe la Parchet si instante, ca orice politician e dator cu opt luni de puscarie. da bine la MCV. sic.
21 noi, 2013
El Condor
Serios ... ?
Sa moara capra lu mata sefu ... ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ