Băsescu: Liberalii nu au cum să câştige Primăria Capitalei la cum stau lucrurile acum. Stânga câştigă tot

| 11 mar, 10:09

Preşedintele MP, Traian Băsescu, a declarat, joi, că este exclus ca liberalii să câştige Primăria Capitalei avându-l candidat pe Ludovic Orban şi că ''stânga'' nu are cum să piardă alegerile în Bucureşti.

"Liberalii nu au cum să câştige Primăria Capitalei, este exclus să o câştige dacă merg aşa cum sunt acum - cu Orban şi cu steagul Brătienilor în frunte. Eu respect istoria şi pe Brătieni, dar degeaba ia Orban steagul Brătienilor că nu se uită nimeni la el. (...) Aşa cum sunt lucrurile acum - şi am văzut şi disputa Gorghiu cu Predoiu -, acum stânga câştigă tot Bucureştiul şi se pare şi Primăria Capitalei. Stânga plus ALDE, a spus Băsescu, la România TV. 

El a adăugat că nu este tentat de o candidatură la PMB, pentru că obiectivul său este construcţia unui partid şi un procent de 10-12% din voturi la alegeri. 

''În ceea ce mă priveşte, nu ştiu dacă am tentaţia unor iniţiative pentru că obiectivul meu este să construiesc un partid. E cam devreme să ne gândim la o victorie la Primăria Capitalei, obiectivul meu este să obţinem 10-12 procente", a adăugat fostul preşedinte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 16:26
moşu
de aia...
Îl tot văd eu pe domnia sa pe la România.tv.net...când am să l văd oare pe la antena3???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ