Băsescu: Mi-am încheiat mandatul în funcția de președinte al PMP; voi declanșa procedurile de predare a ștafetei

| 01 feb, 09:31

Președintele PMP, Traian Băsescu, anunță că își încheie ''misiunea politică'' în fruntea acestei formațiuni și că va declanșa ''procedurile de predare a ștafetei''.

''Sincer cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou și mi-am încheiat și misiunea politică în fruntea Partidului Mișcarea Populară. În 2014, Partidul Mișcarea Populară a reușit să intre în Parlamentul European. La legislativele din 2016, Partidul Mișcarea Populară a reușit să intre în Parlamentul României. Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generație de politicieni să poată să construiască un partid puternic. Eu consider că de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcția de președinte al PMP și voi declanșa imediat procedurile de predare a ștafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluției partidului. Să avem zile bune'', a scris Băsescu, miercuri, pe Facebook.

Tag-uri: PMP, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ