Băsescu: nimeni să nu mişte niciun centrimetru pătrat de pământ de la institutele de cercetare

| 01 iul, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că ar trebui ca nimeni să "nu mişte niciun centimetru pătrat de pământ" de la institutele de cercetare, punctând că dacă există o ordonanţă a Guvernului în acest sens, atunci va întoarce legea de aprobare a ei la Parlament.

'Tare mă tem că s-a întâmplat zilele astea, sper să nu fie aşa, vom vedea, ar trebui, dacă suntem responsabili, ca nimeni să nu mai mişte niciun centimetru pătrat de pământ de la institutele de cercetare. Mă tem că zilele astea, vreo 2.000, 2.500 de hectare s-au mutat iarăşi (...) Dacă s-a întâmplat aşa, cu siguranţă voi întoarce înapoi la Parlament legea de aprobare a ordonanţei. În România a slăbit cercetarea", a spus preşedintele, la Palatul Cotroceni.

Traian Băsescu a făcut mai multe declaraţii de presă la evenimentul de lansare a raportului Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România.

Acesta a precizat că raportul este cel mai bun document strategic pentru agricultură şi industrie alimentară şi spaţiul rural care a fost produs după Revoluţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ