Băsescu: Nu exclud posibilitatea unui nou referendum pentru Parlament unicameral

| 06 ian, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că nu exclude posibilitatea declanşării unui nou referendum pentru Parlament unicameral. În acest fel preşedintele ar vrea să responsabilizeze partidele care propun

"Ce ar spune domnul Ponta daca atunci când va programa alegerile prezidentiale, emit si decretul pentru parlament unicameral? El nu tine cont ca înfringe vointa romanilor. Asta n-ar fi liniste. Nu exclud posibilitatea sa organizez un nou referendum pentru parlament unicameral odata cu alegerile prezidentiale", a subliniat preşedintele Băsescu la televiziunea B1 TV.

"La ce s-a ajuns acum depăşeşte orice imaginaţie şi din punct de vedere al valorii Parlamentului (...), iar dacă partidele ar fi în situaţia de a avea un număr mic de locuri probabil ar trebui să fie mult mai exigent cu cei pe care îi propun pe liste sau candidaţi în sistem uninominal", a susţinut Traian Băsescu.

Nu ma intereseaza pragul electoral pentru acest referendum, ar putea fi organizat odata cu primul tur al prezidentialelor. Cred ca de data aceasta romanii i-ar sanctiona dur daca nu l-ar pune in aplicare. Trebuie avuta in vedere repetarea acestui referendum când USL e la putere, pentru a-i responsabiliza.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ