Băsescu NU NEAGĂ o eventuală candidatură la europarlamentare

| 04 feb, 08:25

Traian Băsescu va susţine PMP în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, dar evită să confirme dacă va candida direct, aşa cum se zvoneşte în lumea politică.

”Mai e timp,” a replicat fostul preşedinte, care are grijă în ultima perioadă să trimită adevărate torpile mediatice împotriva adversarilor politici de calibrul PMP. ”Ar fi o adevărată revoluţie la europarlamentare,” apreciază jurnalistul Ion Cristoiu participarea lui Băsescu la scrutin. ”Este cel mai cap de listă, ca să folosesc un barbarism.”

Traian Băsescu a ocolit un răspuns direct la întrebarea dacă va candida pe listele PMP pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, dar a confirmat că va încerca să sprijine partidul în campania electorală. Sondajele arată că PMP ar vi mai bine cotat cu fostul preşedinte în fruntea listei.

”Mai e timp,” a asigurat Băsescu la România TV. ”Nu de lista PMP stă electoratul român. Au liste grele de la PSD, de la PNL. Voi face tot ce trebuie să ajut partidul. În orice caz, voi fi partenerul lor în campanie. Îi voi sprijini pentru că sunt un partid curăţel în momentul de faţă şi a trecut pragul la toate alegerile, nu văd de ce nu l-ar trece acum. Sunt mai importante ca niciodatăeuroparlamentarele de anul acesta. Am mai trecut de trei ori prin alegeri pentru PE. Ultima oară, prezenţa a fost un pic peste 32%. Eu zic că vom avea o prezenţă care se va apropia de 40%. Tensiunea în societate este ridicată şi oamenii vor căuta opţiuni”.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ