Băsescu: Ponta se plânge că îi trimit legile înapoi, recunosc că sunt foarte proaste, nu am ce face

| 14 ian, 2014

Şeful statului a declarat, marţi, că a înţeles că premierul "se plânge" de faptul că preşedintele îi trimite legile înapoi, Traian Băsescu menţionând: "Recunosc că sunt foarte proaste şi nu am ce să fac, nu le pot lăsa să intre în circuit cu o calitate atât de proastă".

"Înţeleg că se mai plânge domnul Ponta că îi trimit legile înapoi. Recunosc că sunt foarte proaste şi nu am ce să fac, nu le pot lăsa să intre în circuit cu o calitate atât de proastă (...) Plângea şi de Legea minelor: nu e la mine, să vadă pe unde a pierdut-o, e posibil să fie atacată pe la Curtea Constituţională. Legea minelor nu a ajuns la Cotroceni, sau a uitat-o prin vreun sertar", a declarat Traian Băsescu.

Preşedintele a dat exemplu Legii parteneriatului public-privat, despre care a spus că este neclară şi neatractivă, şi legea privind împroprietărirea cetăţenilor europeni, care este destinată să creeze confuzie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ