Băsescu: PSD are cele mai mari şanse să câştige alegerile din toamnă

| 04 iul, 10:43

Liderul PMP, Traian Băsescu, a declarat duminică seară, într-o emisiune televizată, că PSD, care este 'mult mai bine aşezat în teritoriu', are cele mai mari şanse să câştige alegerile parlamentare din toamnă.

Traian Băsescu a opinat că încercările liderilor PNL de a întări partidul prin absorbţia altor formaţiuni 'mai mult sau mai puţin compromise sau eficiente', cum ar fi UNPR şi Partidul Social Românesc condus de Mircea Geoană, nu vor fi agreate de electoratul liberal, care este 'mai sofisticat şi pretenţios'. 

Băsescu a adăugat că nu ştie cine concepe strategiile PNL, dar în mod evident cei care le fac au 'doar soluţii ciobăneşti, brutale'. 

Liderul PMP a mai spus că obiectivul partidului pe care îl conduce a fost să intre în administraţia locală şi a admis că negocierile purtate cu PSD şi PNL după alegerile locale au ridicat cota formaţiunii, care a obţinut şase vicepreşedinţi de consilii judeţene şi 50 de viceprimari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ