Băsescu: PSD invocă "greaua moştenire" pentru că există resurse pentru acoperirea promisiunilor electorale mincinoase

| 09 ian, 13:43

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, susţine că social-democraţii invocă "greaua moştenire" deoarece au constatat că nu există resurse bugetare pentru acoperirea promisiunilor electorale.

"Cu priceperea-i 'pretutindenară', Dragnea a depistat nici mai mult nici mai puţin decât lipsa a 10 - 14 miliarde lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016. Şi pentru că priceperea-i 'pretutindenară' acoperă şi justiţia, Dragnea a găsit şi vinovaţii: premierul Cioloş, ministrul de Finanţe Anca Dragu, preşedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF, ministrul Fondurilor Europene şi nu în cele din urmă preşedintele Iohannis. În realitate, odată instalaţi la guvernare, pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Şi atunci ce scuză mai convingătoare decât 'greaua moştenire'? Iar, dacă 'greaua moştenire' o împănăm cu o Comisie parlamentară de anchetă, reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite", a scris luni Băsescu, pe Facebook. 

El a adăugat că, în perioada următoare, va fi eliminată cota unică de impozitare. "Să ne pregătim să spunem adio cotei unice de impozitare. Tăvălugul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi, de ce nu, aerul. Asta a 'uitat' Dragnea să spună în campanie", a afirmat preşedintele PMP.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ