Băsescu: Robert Turcescu va candida la Primăria Capitalei din partea PMP

| 22 apr, 18:50

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat vineri că a renunţat la candidatura la Primăria Capitalei din cauza dosarului în care este suspectat de spălare de bani, precizând că jurnalistul Robert Turcescu este nominalizarea PMP pentru Bucureşti la locale.

Robert Turcescu este candidatul PMP în cursa pentru Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut chiar de către Traian Băsescu, președintele formațiunii politice. Acesta a susținut că ar fi vrut să candideze, dar nu mai poate face acest lucru pentru că este considerat suspect într-un caz de spălare de bani. În schimb, s-a stabilit ca Robert Turcescu să beneficieze de susținerea partidului pentru că a manifestat mereu viziuni de dreapta și este un om de presă cunoscut.


Faptul că sunt suspect într-un caz de spălare de bani m-a obligat să renunț la candidatură pentru că o eventuală candidatură în condițiile în care sunt considerat suspect de către Parchetul General ar fi negat cei zece ani de mandat și țin la ei.


Am pledat pentru oameni curați în politică, fără suspiciuni legate de acțiuni penale contra lor și acest lucru m-a obligat să renunț la a candida la Primăria Capitalei.
Mi-aș fi dorit să candidez pentru a continua proiectele începute când am fost primar și pentru a fi un ajutor pentru PMP. Voi susține, însă, candidații din calitate de președinte al PMP.


Astfel, îl anunț candidat pentru Primăria Capitalei pe Robert Turcescu. Este un om cu 23 de ani de presă, un om care mereu s-a manifestat ca fiind de dreapta, e membru al partidului de la începutul anului și un familist cu doi copii, deci îndeplinește toate criteriile pentru a fi candidatul PMP la funcția de Primar General al Capitalei.


Încă ceva: am apreciat faptul că a găsit puterea să fie corect, la un moment dat recunoscând că l-a făcut Gheorghe Oprea ofițer în rezervă. Sunt și alții care tac chitic”, a declarat președintele PMP, Traian Băsescu.


Robert Turcescu a declarat că nu vine în fața locuitorilor Capitalei cu o promisiune , ci cu o viziune, pentru că a venit momentul unei schimbări pentru București.


Vreau să îi mulțumesc președintelui Traian Băsescu pentru încrederea și propunerea de a candida la Primăria Generală a Capitalei.


Colegii mei din PMP sunt niște oameni cu care lucrez la un proiect unitar pentru București.


Nu vin în fața bucureștenilor făcând o promisiune, ci prezentând o viziune.


Am acceptat să candidez din partea PMP la funcția de primar general pentru că eu cred cu tărie că a venit momentul unei schimbări.


În toți acești 23 de ani, am susținut că o politică bună înseamnă o politică de dreapta în România”, a spus Turcescu.

Tag-uri: basescu, PMP, Turcescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 apr, 10:50
Carmen
Acum! Venituri imediate, din prima luna!
Acum! Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de oameni seriosi si interesati de o colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, pentru castiguri rapide, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Cerem si oferim seriozitate totala! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ