Băsescu: România nu are nevoie de un preşedinte care să facă să se aştearnă liniştea

| 08 mai, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a declarat într-un interviu pentru Caleaeuropeană.ro că România nu are nevoie de un preşedinte care să facă "să se aştearnă liniştea" în viaţa politică şi a instituţiilor statului, menţionând că "toate ilegalităţile se fac în linişte".

''Greu de definit un profil potrivit (n.r. al viitorului preşedinte al ţării). Ce pot spune cu certitudine este că România nu are nevoie de un preşedinte care să facă '"ă se aştearnă liniştea" în viaţa politică şi a instituţiilor statului. România are partide şi instituţii încă prea departe de a fi perfecte, ceea ce face obligatorii intervenţiile publice ale preşedintelui ţării ca element de presiune pentru corectarea lucrurilor. Este, însă, foarte adevărat că populaţia are nevoie să vadă instituţiile statului lucrând împreună pentru atingerea obiectivelor naţionale şi atunci preşedintele trebuie trebuie să găsească o cale de mijloc, dar acest lucru nu ţine numai de el, ci şi de guvern, de Parlament şi de CSM" a răspuns şeful statului când a fost întrebat de profilul viitorului preşedinte al României.

Potrivit lui Traian Băsescu, "toate furtunile, toate ilegalităţile se fac în linişte deplină".

"Până la urmă, eventualele poziţii publice ale preşedintelui legat de funcţionarea unor instituţii sunt o obligaţie a acestuia, iar cele semnalate trebuie corectate şi nu există motive să genereze necolaborarea între instituţii.Şi, hai să fim corecţi până la capăt: cei care, într-o ţară ca România, vor o linişte totală, trebuie să ştie că toate furturile, toate ilegalităţile se fac în linişte, în linişte deplină''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ