Băsescu: Senatul a fost umilit prin aprobarea legii de respingere a OUG 13

| 21 feb, 09:58

Președintele PMP, Traian Băsescu, susține că Senatul a fost "umilit" prin adoptarea legii de respingere a OUG 13/2017, care era deja abrogată, și că acest "balet legislativ penibil" reprezintă o încercare a PSD de "a spăla șarlatania" emiterii actului normativ.

"Niciodată nu voi fi parte la umilirea unei instituții din care fac parte. Pe data de 13.02.2017, Senatul a adoptat prin lege OUG 14/2017 prin care celebra OUG 13/2017 era abrogată. Și votul de abrogare a fost în unanimitate. Ieri, 20.02.2017, la propunerea senatorului Șerban Nicolae, OUG 13/2017, care fusese abrogată cu o săptămână înainte, a fost supusă unui vot de respingere. Pentru prima dată în istoria sa postdecembristă, Senatul este umilit și pus în situația de a vota respingerea unei ordonanțe abrogate și care, practic, nu mai exista, ca și cum aceasta ar fi fost în vigoare", a scris Băsescu, pe Facebook.

Potrivit președintelui PMP, "tot acest balet legislativ penibil" este "doar pentru a mai da o gură de oxigen Guvernului Grindeanu care trebuie să plece și încercării PSD de a se spăla de șarlatania emiterii OUG 13/2017".

"Niciun interes electoral sau politic nu mă vor convinge să fiu parte la umilirea unei instituții din care fac parte, doar pentru ca niște politicieni să se salveze", a afirmat Băsescu.

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ