Băsescu: Serviciile secrete s-au implicat în campania electorală

| 30 oct, 2014

Președintele Traian Băsescu a declarat joi seară, în cadrul emisiunii„Bună seara, România”, de pe B1 TV, că este clar că serviciile secrete s-au implicat în campania electorală, deși i-a chemat la discuții, pe 10 septembrie, pe șefii SRI și SIE, pentru a-i atenționa să nu se implice în campanie.

La scurt timp, fostul șef al SIE Teodor Meleșcanu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale.

„Este clar că serviciile s-au implicat în campanie. Este clar că au fost lucruri în neregulă, în condițiile în care pe 10 septembrie 2014 am chemat șefii celor două servicii și primadjuncții lor și i-am atenționat să nu se implice în campania electorală”, a afirmat președintele.

„Implicarea lui Meleșcanu cred că nu mai are nevoie de explicații. Atenționarea a fost pe 10 septembrie, a plecat de la mine după care a început să strângă semnături pentru candidatură. Aveam oarecare informații, dar la acel moment trebuia să-mi spună că va trece la strâns semnături. N-a făcut-o, asta e clară implicare a serviului în jocuri politice”, a continuat președintele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Mereu nu-si da seama acest individ ca romanii nu sant prosti ,ca basistii lui, si nu-l mai cred de mult cand arunca la altii gunoiul pe care l-a produs . Asta denota si lipsa totala de imaginatie si multa teama.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ