"Băsescu şi Iohannis fac front comun în încercarea de a păcăli cetăţenii". Cine a făcut declaraţia

| 21 aug, 2014

Vicepreşedintele PLR Andrei Gerea consideră că preşedintele Traian Băsescu şi liberalul Klaus Iohannis fac front comun în încercarea de a-i păcăli pe români prin faptul că refuză să dea un răspuns opiniei publice despre întâlnirea pe care ar fi avut-o recent.

'Traian Băsescu şi Klaus Iohannis fac front comun în încercarea de a păcăli cetăţenii. Atât Iohannis, cât şi Băsescu evită să dea un răspuns clar cu privire la întâlnirea dintre cei doi. Faptul că niciunul dintre cei doi nici nu infirmă, dar nici nu confirmă zvonurile cu privire la întâlnirea de la Vila Lac 3 nu face altceva decât să păstreze incertitudinea cu privire la declaraţiile lui Iohannis. Până la urmă şi tăcerea este un răspuns în toată această problemă', a declarat deputatul Gerea, conform unui comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

Potrivit acestuia, Traian Băsescu e conştient că, dacă va face publice orice informaţii cu privire la întâlnirea cu Iohannis, îi reduce acestuia din şansele pentru alegerile din acest an.

'Precedentul invocat de Traian Băsescu referitor la publicarea informaţiilor despre întâlnirea cu Klaus Iohannis este un argument fals pe care îl foloseşte acesta. Aşa cum Băsescu a creat un precedent prin publicarea întâlnirii cu Victor Ponta, aşa ar putea să facă şi în acest moment când este implicat direct. Însă, Traian Băsescu poate fi acuzat de multe lucruri, dar nu şi de lipsa tactului politic. Klaus Iohannis este în această competiţie electorală principalul instrument pe care Băsescu îl are pentru continuarea regimului său', susţine Gerea.

El a adăugat că Traian Băsescu păstrează distanţa faţă de candidaţii săi, 'fiind conştient că orice afişare publică faţă de aceştia ar însemna un eşec sigur'.

'Dacă e să ne luăm după exemplul Elenei Udrea, de a merge la Cotroceni pentru a primi binecuvântarea lui Traian Băsescu de a candida la alegerile prezidenţiale, atunci putem spune că Iohannis a primit girul lui Băsescu dinaintea Elenei Udrea. Chiar dacă încearcă să ascundă acum orice intenţie de a deveni premier, Băsescu s-a dat de gol singur cu câteva luni în urmă. De asemenea, nici candidaţii săi nu au spus că nu l-ar numi premier. Aşadar, motivul pentru care Băsescu se eschivează este doar o tactică prin care încearcă să păstreze distanţa faţă de candidaţii săi, conştient fiind că orice afişare publică faţă de aceştia ar însemna un eşec sigur', a mai declarat vicepreşedintele PLR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ