Băsescu: Stăm aici în Parlament câteva sute de oameni şi unele legi ies tot proaste, cum e Codul penal

| 10 feb, 16:27

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a afirmat, vineri, în deschiderea şedinţei Colegiului Naţional al partidului, în care se analizează rezultatul alegerilor parlamentare pe organizaţii şi regulamenul premergător alegerilor interne, că, deşi sunt câteva sute de parlamentari unele legi ”tot proaste ies”, dând exemplul Codului penal.

”O să făcem azi şi analiza alegerilor pe organizaţii şi aprobarea regulamentului. Cu certitudine, regulamentul nu o să fie o lucrare perfectă, uitaţi-vă la legi. Stăm aici în Parlament câteva sute de oameni şi unele legi ies tot proaste şi în aplicarea lor apare nevoia modificărilor. Vezi Codul penal, spre exemplu, aşa că nu o să scoatem azi un regulament perfect, însă este foarte bine ca acest regulament să existe şi premergător alegerilor care vor fi declanşate în toate organizaţiile, urmând să ne întâlnim pe urmă într-un congres în aşa fel încât să definitivăm preşedinţii de organizaţii fără să mai stăm cu interimate că avem destul de multe”, a declarat Traian Băsescu. Totodată, liderul PMP şi-a exprimat speranţa ca la următoarele alegeri PMP să obţină rezultate mai bune. ”Slavă Domnului, suntem în Parlament, să sperăm că la alegerile viitoare va fi un rezultat mai bun”, a spus Băsescu.

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ