Băsescu: Suntem mulţumiţi că intrăm în primele patru partide

| 05 iun, 22:29

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, duminică seară, că este mulţumit de rezultatele exit poll, exprimându-şi speranţa că acestea se vor îmbunătăţi.

“Aţi văzut rezultatele deocamdată pe Bucureşti. Speranţa mea este că rezultatele se vor îmbunătăţi oarecum pe măsură ce se va face numărătoarea. Suntem mulţumiţi că intrăm în primele patru partide şi este un postament bun pentru alegerile legislative. Suntem foarte interesaţi să vedem şi rezultatele din ţară.Alegerile locale sunt cel mai greu test mai ales pentru partidele noi. Participăm pentru prima dată la alegeri locale şi sperăm ca până în septembrie să ne îmbunătăţim structurile teritoriale în aşa fel încât să fim nişte adversari consistenţi ai celor două partide mari.

Noi suntem mulţumiţi şi fac pe această cale un apel la toţi reprezentanţii noştri din secţiile de votare şi la observatori să rămână pe poziţii până la terminarea numărării voturilor. Scorul la nivel naţional sperăm să fie mulţumitor, adică circa 10% la nivel naţional pe vot politic. Personal sunt mulţumit de rezultat", a declarat Traian Băsescu.

Tag-uri: PMP, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ