Băsescu, vizită la Udrea în arest la domiciliu: Încerc s-o conving că n-am abandonat-o

| 24 feb, 22:40

Fostul președinte Traian Băsescu a mărturisit că a vizitat-o pe Elena Udrea după ce a fost plasată în arest la domiciliu și că ține legătura cu fostul ministru al Dezvoltării, în care a insistat că are încredere.

Traian Băsescu a fost acasă la Elena Udrea după ce aceasta a fost plasată în arest la domiciliu, a mărturisit fostul preşedinte într-un interviu la B1TV.

"În toată perioada asta de când îi este foarte greu, să ştiţi că sunt unul care vorbeşte cu ea în fiecare zi, mă duc la ea în arest, am fost la ea acasă, în arestul la domiciliu, am nimerit când erau avocaţii, asta e. Încerc să o conving că nu am abandonat-o”, a spus Băsescu.

Fostul preşedinte se declară convins de nevinovăţia protejatei sale.

"Eu n-o contrazic pe doamna Udrea. Am încredere în justiție și am încredere în Elena Udrea că n-a furat bani. E ridicol să spui că femeia asta a furat bani din Gala Bute. Elena Udrea a spus ce știe și ce crede. Este un om care nu minte (...) Categoric nu minte, dar se poate înșela, ca orice om", a declarat Băsescu.

Fostul șef al statului a spus că Udrea nu s-a consultat cu el când a pornit rafalele publice împotriva gen. Coldea. "E pe cont propriu, are o loialitate în relația cu mine. Nu m-a informat (când Udrea a început atacurile publice - n.r)", a spus Băsescu. "Sunt unul dintre cei care vorbesc cu ea în fiecare zi, mă duc la ea în arest, la ea acasă, în arestul la domiciliu. Am nimerit când erau avocații, asta e. N-are interdicție să se întâlnească cu mine", a mărturisit Băsescu

"Încerc s-o conving că n-am abandonat-o", a punctat Băsescu.

Traian Băsescu spune că procurorii se bazează prea mult pe denunțuri în instrumentarea dosarelor penale, din cauza volumului mare de muncă.

"Singurul lucru care mi se pare excesiv e numărul mare de cereri de arestare. Datorită presiunii care e pe procurori să facă rapid dosarele pentru că sunt multe, parcă încep să se axeze prea mult pe denunțuri", a declarat Băsescu.

Citeşte şi: Zi crucială pentru ELENA UDREA. "Contează mult că mă susţine Traian Băsescu"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 06:05
Ionica
Ei, ce ne facem daca peste citeva luni aflam ca Elena Udrea este gravida ? Cum ramine cu arestul ? Oare cine o sa legene ? in caz ca zvonul se va adeveri ii dorim protejatei sa nu se nasca copilul * choir * Hi,hi,hi, ....in ziua de astazi totul este posibil.......asa dupa cum declara protejata ca * noi sintem urmasii lui Traian * Mai stii, poate ca a protejat-o si de data asta !!!
26 feb, 04:47
Ana
Mircea Gidea ? ai vrut sa spui 2 in 1 ?????
25 feb, 03:58
Ana
revoltata
Sa nu se mire acest nenorocit si mincinos jalnic ca amanta ,pardon protejata, primeste prea multe cereri de arestare dupa cite a facut preacinstita asta. Normal ca o apara si o viziteaza zilnic, de frica sa nu-l denunte si pe el ca toate matraplazicurile Elenei Udrea nu sau facut fara stiinta lui. Normal sa nu fi fost informat ca era in vizorul DNA , ca sa nu le inchida gura celor de la DNA ,si sa se ingroape dovezile impotriva ei si nu numai......si inca ceva: nu in mod direct (ca nu are curaj,cel cu catusele detine puterea si conduce dupa Elena Udrea) dar in mod indirect l-a acuzat pe Coldea dindu-i dreptate Udrei care in nici un caz nu minte,lucru subliniat de citeva ori. Nu are singe in instalatie sa-l acuze pe tinarul general cu 3 stelute ca si-ar da cu firma-n cap. Ii cam tremura izmenele cind este vorba de Coldea,cred ca I-a pozitie de drepti in fata lui si cind vorbesc la telefon.Un mascarici de presedinte care in 10 ani de mandat si-a aparat doar propriul interes si pe cel al protejatei sale in detrimental poporului roman. Ce fain au ajuns ca BOC sa o viziteze pe Ridtzi la puscarie si Basescu sa o vizitere pe protejata la arrest la domiciliu. Oare de ce se perpelesc acesti doi fosti demnitari sa-si viziteze asa de asidiu protejatele la puscarii ,cind cel mai simplu ar fi sa fie si ei cu ele, ca doar nu au impartit sutele de milioane de dolari cu poporul.A fost totul intre ei, ei al lor. Ce tupeu jegos sa-l apere in avampremiera pe Blaga si sa-i sugereze cam ce ar trebui sa spuna in caz ca DNA-ul ar incepe sa-l scuture. Mi-e lehamite............
25 feb, 14:52
Florian
Posteaza o poza cu tine. Una in care rudele si prietenii spun ca arati f. bine. Sant curios. In alta ordine de idei nimeni nu te opreste sa-l vizitezi pe Felix - detinutul politic- la puscarie. Ia-l si pe Mircea Gadea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ