Bătaie între doi medici ginecologi, la Dăbuleni, din cauza pacientelor

| 31 ian, 2014

Doi medici arabi s-au bătut într-un spital din Dăbuleni. Cei doi ginecologi şi-au dat pumni din cauza pacientelor, informează RomâniaTv.net.

Doi ginecologi de origine arabă de la Spitalul Orăşenesc din Dăbuleni s-au luat la bătaie pe paciente. Cei doi doctori se acuză unul pe celălalt că îşi fură pacientele.

Unul dintre medici este cercetat pentru lovire şi alte violenţe, după ce a fost reclamat de colegul său.

În urmă cu două zile, medicul Haidari Hadi, de 52 de ani, l-a luat la bătaie pe colegul său Saleh Majed, în vârstă de 47 de ani, pentru că, susţine cel dintâi, acesta i-ar fi “furat” pacientele.

Doctorul agresat, Saleh Majed, a depus vineri plângere la poliție împotriva lui Haidari Hadi pentru lovire și alte violențe. El susţine că a fost lovit cu capul în gură, dar şi cu pumnii, informează CraiovaForum.ro.

„Victima trebuie să prezinte un certificat medico-legal emis de medicii legişti, urmând ca după aceea să fie continuate cercetările pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe“, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ