BĂUTURA care luptă împotriva CANCERULUI. Vezi cum o poți face în casă

| 21 mai, 2014

Numită și "laptele auriu" de către cei care o consumă în mod regulat, această băutură are numeroase beneficii pentru sănătatea ta, inclusiv faptul că luptă împotriva cancerului. Ingredientul principal este turmericul

Beneficiile turmericului

Curcumina este principalul ingredient activ conținut de turmeric și are proprietăți anti-oxidante, anti-inflamatoare și anti-carcinogene, însă acestea nu sunt singurele. Turmericul mai este bun și pentru detoxificarea ficatului, pentru îmbunătățirea funcțiilor creierului, pentru a regula metabolismul și hipertensiunea.

"Laptele auriu" se pregăteşte astfel:

Se prepară în doi pași. Mai întâi, trebuie să faci o pastă de turmeric dintr-un sfert de ceașcă de turmeric pudră, o jumătate de linguriță de piper măcinat și jumătate de ceașcă de apă - filtrată sau fiartă și răcită. Piperul ajută organismul să absoarbă mai mult turmeric.

Pentru pasul al doilea ai nevoie de o ceașcă de lapte de cocos sau migdale, o linguriță de ulei de cocos, un sfert de linguriță de pastă de turmeric și miere după gust.

Combină toate ingredientele în afară de miere într-o oală mică sau un ibric și pune pe foc mediu, în timp ce amesteci încontinuu. Nu lăsa amestecul să fiarbă și adaugă miere până ce gustul e plăcut pentru tine. Apoi poți lua băutura de pe aragaz și o poți consuma - caldă sau după ce s-a răcit.


Sursă: unica.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ