Băutura DE VARĂ delicioasă, care stimulează arderea grăsimilor

| 06 iun, 2014

Este vorba despre o băutură cu efect detoxifiant, care accelerează metabolismul şi este simplu de făcut acasă. Se prepară extrem de repede.

Organismul are nevoie de o detoxifiere, de un stimulent pentru accelerarea metabolismului, atunci când acesta nu lucrează îndeajuns.

Atunci limonada preparată din căpşuni, lămâie şi mentă este ideală în acest caz. Mai mult, ea favorizează pierderea în greutate, reduce balonarea, crampele stomacale, reglează tranzitul intestinal şi are multe vitamine.

Cum se prepară

- 1 lămâie felii

- aprox. 15 căpşuni tăiate sferturi

- 5 frunze de mentă

- 2 ceşti cu gheaţă

- apă plată 2 l

Într-un recipient de sticlă se pun căpşunele, feliile de lămâie, menta uşor mototolită, pentru a-şi elibera uleiurile, apoi gheaţa şi apa. Se lasă la frigider timp de 1 oră.

Băutura detoxifiantă este răcoritoare, sănătoasă, îţi oferă vitalitate şi energie. Mai adaugi şi faptul că nu te îngraşă!

 

Sursă: apropo.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ