Bayern Munchen, aproape de finala Ligii Campionilor

| 23 apr, 2013

Bayern Munchen a câştigat cu 4 la 0 meciul cu FC Barcelona din semifinalele Ligii Campionilor. Astfel, cea mai puternică echipă a Germaniei s-a calificat în finala Ligii Campionilor care se va juca la Londra, pe Wembley.

Primul gol al meciului a fost marcat in minutul 25 de Thomas Muller. Mario Gomez a fost autorul celui de-al doilea gol al echipei Bayern, iar în minutul 73, Robben a reuşit cel de-al treilea gol pentru gazde. Înainte de a fi schimbat, Thomas Muller a reuşit dubla şi meciul s-a încheiat cu 4 la 0.

Cluburile gigant ale fotbalului mondial, Bayern şi FC Barcelona, s-au întâlnit astăzi pentru a şaptea oară, după ce istoria le-a mai adus faţă în faţă în semifinalele Cupei UEFA (1995/1996), în faza grupelor Champions League (1998/1999) şi în sferturile de finală ale ediţiei 2008/2009.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ