Becali, audiat în dosarul privind marca ”Steaua”: Sunt pus pe drumuri că așa se obișnuiește. De ce să avem echipă în Europa?

| 27 apr, 10:22

Gigi Becali a ajuns miercuri dimineață din nou în faţa instanţei. Latifundiarul din Pipera este audiat de magistraţii Tribunalului Bucureşti, în dosarul în care se luptă cu MApN pentru a pune mâna pe marca "Steaua".

UPDATE 11.09 La ieşirea din Tribunal, Gigi Becali le-a oferit jurnaliştilor aflaţi la faţa locului câteva informaţii despre ce s-a întâmplat în spatele uşilor închise. "Am dat actele toate la avocat ca probă la dosar şi nu a mai fost nevoie să vorbesc eu pentru că este o chestiune procedurală. Nu mai era nevoie de martor. Eu le-am spus: <<Doamna judecător, tot ce am făcut eu la Steaua a fost în beneficiul lor >>, a declarat acesta pentru Antena Stars.

 

Becali le-a spus jurnaliștilor că a venit cu mai multe documente care demonstrează că el nu a făcut rău Stelei, ba chiar a ajutat-o și a scăpat-o de datorii. Prin urmare, nu se poate spune că face rău echipei sau că strică imaginea acesteia.


Sunt pus pe drumuri că așa se obișnuiește. Hai să facem procese, să ocupăm timpul judecătorului, al lui Becali, al avocaților, să pierdem bani, numai așa că putem.
Să presupunem prin absurd că n-o să se mai numească ”Steaua”. Atunci, nu mai există Steaua, nu mai avem echipă în Europa, tot coeficientul n-o să mai existe. De ce să avem echipă în Europa? Noi să avem dușmănii și răutăți.


Ei spun, vezi Doamne, că eu, pușcăriașul și deținutul, nu merit că stric imaginea Stelei. Eu am venit să aduc niște acte și arăt că din 2013, când am preluat Steaua, toate echipele s-au desființat, sunt în Liga B sau insolvență, iar Steaua e singura echipă care a adus 200 de milioane din Europa, din calificări. Ei spun în motivare că să nu se mai numească Steaua că Becali infractorul a stricat imaginea Stelei, dar am venit eu deținutul și am achitat datoriile”, a susținut Becali, când a venit la Tribunal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ