Becali, FĂCUT PRAF de Vadim Tudor: Vrea să facă o echipă din călugării de la Muntele Athos

| 24 iul, 13:25

Steaua a pierdut meciul cu Trencin, 2-3, dar s-a calificat în turul III din preliminariile UEFA Champions League grație victoriei din prima manșă, 2-0. Corneliu Vadim Tudor a comentat meciul dintre Steaua și Trencin și îl critică pe Gigi Becali.

"A vrut el, proaspăt eliberatul (că doar e scriitor!) să-l ungă antrenor pe finul lui? L-a uns! Cine era să-i stea împotrivă, Viorel Hrebenciuc (tot cu un picior în puşcărie) şi Viorel Păunescu (a împlinit, recent, 80 de ani, să trăiască)?! Niminea. Numai că Mirel nu e antrenor. Nu numai că n-are licenţa necesară, dar el n-a antrenat, niciodată, nimic. Cheia succesului din Slovacia a fost prezenţa lui Tamaş ca stîlp al apărării. Cheia eşecului din România a fost eliminarea, brutală, a lui Tamaş din lot. Nimeni nu-i atît de naiv să creadă că foarte crudul Rădoi şi-a permis o asemenea măsură radicală de capul lui. E clar că ordinul l-a dat naşul. Care, probabil, vrea să facă o echipă din călugării de la Muntele Athos. În poartă: Varsarafie. Fundaşi: Pafruntie, Nectarie, Macarie, Sofronie", a scris Vadim Tudor în ziarul Tricolorul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ