Gigi Becali a DEZVĂLUIT cum i-ar pedepsi pe violatorii din Vaslui

| 24 iul, 22:06

Gigi Becali a vorbit vineri seara, la România TV, despre cazul fetei violate de şapte bărbaţi în Vaslui, comentând atitudinea sfidătoare a acestora, dar şi pe cea a sătenilor, care le iau apărarea violatorilor.

Gigi Becali a comentat la România TV despre cazul fetei violate de şapte tineri în localitatea vasluiană Văleni. "Şapte bărbaţi cu o femeie, este numai o trăire satanică. Nu poate nimeni să conceapă aşa ceva. Chiar dacă s-ar fi dus ea de bună voie cu unul dintre ei, chiar dacă ar fi vrut ea, şapte bărbaţi cu o femeie este ceva demonic", a spus Gigi Becali.

Oamenii ăştia nu trebuie să trăiească în societate, dar nici nu poţi să-i omori. Făceam o porţiune din teritoriul României, unde aceşti oameni, violatorii, şi poate şi alţii, care se demonstrează că sunt animale şi numerită să stea în societate, i-aş fi dus să stea izolaţi de societate".

Citeşte şi: INCREDIBIL: "România Liberă" sugerează uciderea celor şapte violatori din Vaslui

Referindu-se la atitudinea sătenilor, care le iau apărarea violatorilor, Gigi Becali a spus: "Trebuie văzut şi întrebat. despre ce este vorba, pentru că oamenii din teribilism vorbesc aşa. E posibil ca fata să nu aibă o reputaţie bună. Acei oameni nu sunt oameni de rea credinţă, dar e satul lor, iar din teribilism ei nu ştiu, greşesc când spun acele lucruri, pentru că vor să ia apărarea satului lor, pentru că ei spun aşa: Ne-aţi făcut de râs comuna!".

Gigi Becali a vorbit la România TV şi despre cei şapte violatori. "Ce să înveţe ei în acele câteva zile, cât au stat ei arestaţi? E adevărat că prin lege se spune că singurul motiv al detenţiei este îndreptarea. Dar eu am trecut pe-acolo şi ştiu şi am văzut. Dintr-o sută de oameni care intră în puşcărie doar cinci se reeducă. Restul de 95 la sută nu învaţă nimic şi fac din nou. Când faci viol, şapte bărbaţi cu o femeie, ăştia nu se educă niciodată, pentru că eşti animal dacă faci aşa ceva. El s-a născut animal, acel bărbat, el nu este om. Eu înţeleg toate infracţiunile... că a greşit, că a păcălit, că l-a minţit unul că nu ştiu ce... şi furtul îl înţeleg... Dar violul, şapte bărbaţi cu o femeie, nu are nicio scuză şi nu se îndreaptă niciodată".

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ