Situaţie fără precedent la CNA în cazul violului din Vaslui! Membrii consiliului au sunat-o pe mama victimei şi au decis

| 23 iul, 18:05

Mama fetei abuzate din Vaslui a fost sunată de membrul CNA Valentin Jucan pentru a da detalii despre modul în care cele două femei au apărut la Pro TV în emisiunea La Măruță din 21 iulie.

Membrii CNA au decis să amâne luarea unei decizii în acest caz întrucât au considerat că în urma discuției cu femeia respectivă au apărut noi informații. Aceasta le-a povestit, prin telefonul dat pe speaker și pus în dreptul microfonului, că echipa Pro TV i-ar fi promis că va apărea numai 10 minute la TV și nu o oră și jumătate și că va avea fața blurată, lucru care nu s-a întâmplat. În plus aceasta a mai afirmat că respectivele acorduri ar fi fost semnate după apariția celor două femei în emisiune, scrie paginademedia.

Membrii CNA au sfătuit-o pe mama tinerei să trimită, prin avocat, sub forma unei adrese la CNA toată declarația pe care a făcut-o verbal prin telefon.

Citeşte şi:  Cătălin Măruţă dă cărţile pe faţă! Adevărul despre interviul acordat de eleva violată, din Vaslui

În ședința de azi a CNA au fost prezenți trei reprezentanți din partea Pro TV, Adriana Păpureanu, Andreea Retea, producător executiv La Măruță, și un reprezentant al departamentului juridic.

Aceștia au explicat că a existat un acord semnat din partea tinerei din Vaslui și a mamei sale pentru a apărea pe post, și că au fost în legalitate. În timpul ședinței, Valentin Jucan, membru CNA a spus că poate lua un punct de vedere din partea mamei fetei din Vaslui chiar în timpul ședinței, lucru contestat de unii membri.

„Avem un acord pe care-l are postul cu persoanele respective. Noi dacă sunăm, avem două variante, una să să întărească acordul sau să se infirme. Dar asta nu schimbă cu nimic acel acord. Doamnele, domnișoarele puteau să facă o sesizare. NU înâeleg de ce ne complicăm, dar poate fi o curiozitate”, a spus Gabriel Tufeanu, membru CNA.

Consiliul a primit 14 sesizări de la telespectatori, iar Monica Gubernat, membru CNA, s-a autosesizat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ