Victor Ponta, o nouă reacţie în cazul tinerei violate, din Vaslui

| 22 iul, 22:31

Victor Ponta a vorbit în cadrul unei emisiuni despre cazul celor șapte violatori din Vaslui, eliberați din arest printr-o decizie judecătorească. Premierul spune că "justiția pentru oameni politici e una și când pentru violatori e alta."

"Justiția pentru oameni politici e una și când pentru violatori e alta. Am văzut primari, pe doamna Udrea cu cătușe și violatorii sunt liberi. Sigur că toată lumea sesizează că e ceva anormal aici. (...) Pe vremea când eram eu procuror, arestați preventiv erau criminalii, violatorii, tâlharii și traficanții de droguri. Ceilalți se judecă în libertate și când un judecător decide că sunt vinovați, se duc în închisoare. Acum vremurile s-au schimbat. Violatorii sau criminalii sunt liberi, în schimb cei care înainte se judecau, stau o lună, două, trei, fac știri, și gata. E un lucru greșit pentru noi, ca societate", a declarat premierul în cadrul emisiunii difuzată pe B1 TV.

De asemenea, el i-a cerut ministrului Justiției, Robert Cazanciuc să adopte o poziție clară în acest caz, considerând că "poziția în care nu spui nimic e inacceptabilă". în cursul zilei de miercuri, Ponta i-a cerut demisia lui Cazanciuc dacă CSM nu ia măsuri în acest caz.

 

Citeşte şi: AU făcut GESTUL şocant... Eleva VIOLATĂ a dispărut de acasă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ