TERIFIANT! Înca un CAZ de viol sesizat Inspecţiei Judiciare

| 23 iul, 17:38

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Marius Tudose, a sesizat Inspecţia Judiciară pentru verificări legate de cazul unei minore de 14 ani din judeţul Giurgiu care a fost victima unui viol. Sesizarea vine abia doi ani mai tarziu de la producerea faptei, in 2013.

"Ca urmare a informaţiilor lansate în spaţiul public referitoare la cazul minorei din judeţul Giurgiu, domnul judecător Marius Badea Tudose, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea identificării dosarului şi efectuării de verificări potrivit art. 74 alin. 1 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare", se arată într-un comunicat postat joi pe site-ul CSM.

Citeste si: Victor Ponta, o nouă reacţie în cazul tinerei violate, din Vaslui

Sesizarea vine după ce cazul de viol în judeţul Giurgiu a fost semnalat de către o televiziune.

Cazul s-a petrecut la începutul anului 2013. O minora in varsta de 14 ani a fost chemata de un baiat de 17 ani la el acasa. Cand aceasta a refuzat sa intretina relatii sexuale cu el si un prieten de-ai lui, baietii au legat-o de pat, au batut-o si au violat-o. Intreaga scena ar fi fost filmata de un alt baiat prezent, iar fata ar fi fost amenintata cu publicarea inregistrarii pe internet.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ