DRAGNEA, despre absenţa lui Ponta de la vot: "Avea stabilită o întâlnire cu Tusk, şeful Consiliului European"

| 22 iul, 22:42

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta a ales o soluție "rabinică" în cazul votului din cadrul Comitetului Executiv Național pentru șefia interimară a partidului. Noul lider al PSD a precizat că premierul nu a apucat să voteze pentru că a avut stabilită o întâlnire cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe aeroportul Otopeni.

 

 

"A votat, a votat", au afirmat Liviu Dragnea și președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, întrebați de presă la finalul reuniunii cum comentează faptul că Victor Ponta nu a votat pentru desemnarea noului președinte interimar al social-democraților.

Plumb a explicat că Ponta "a delegat votul", scrie Agerpres.

"Sigur, Victor Ponta a crezut că buletinele sunt deja tipărite, trebuia să ajungă la o întâlnire la Otopeni, cu domnul Donald Tusk şi nu a mai apucat să voteze. Până la urmă e o soluție rabinică", a spus, la rândul său, Dragnea.

Citeste si: VICTOR PONTA, declaraţie INCENDIARĂ: " O să-mi dau DEMISIA dacă ..."

Premierul Victor Ponta a părăsit reuniunea CExN al PSD, invocând o întâlnire de ordin privat la aeroportul Otopeni, chiar înaintea votului pentru alegerea conducerii interimare a formațiunii.

"Votez când mă întorc, am o întâlnire. Vreau doar să spun un singur lucru. Sunt absolut că PSD este la fel de unit și după întâlnirea aceasta și, cum i-am asigurat și înăuntru pe colegii mei, oricine va fi, Rovana sau Liviu, eu lucrez cu ei, pentru că amândoi m-au ajutat foarte mult cât am fost lider și cât sunt prim-ministru", a declarat premierul.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ