Valeriu Zgonea: Dragnea este cea mai bună soluție pentru partid în acest moment

| 22 iul, 20:44

Vicepreședintele PSD Valeriu Zgonea a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea este cea mai bună soluție pentru partid în acest moment, precizând că alegerea acestuia în funcția de președinte interimar al partidului a fost o decizie specială luată într-o situație specială.

"În acest moment, PSD a ieșit din criză, a fost o situație excepțională și am luat o decizie specială. Decizia specială, un om care și-a dedicat ultimii zece ani activității PSD, respectat, omul din dreapta prim-ministrului Victor Ponta, care este condamnat, dar nu într-un dosar care a fost stabilit de către activul nostru de partid că dacă este dosar de corupție te retragi. Este opțiunea mea personală și cred că în acest moment Liviu Dragnea este cea mai bună soluție pentru PSD", a precizat Zgonea, relatează Agerpres.

Zgonea a adăugat că pentru partid este importantă rapiditatea și eficiența.

Citeşte şi:  Gabriel Oprea: Decizia PSD, un pas pe calea stabilității

"Să avem un om care este specializat și care dă încredere echipei că putem să continuăm această coaliție", a spus Zgonea.

Vicepreședintele PSD a spus că a transmis un mesaj și liderul UNPR, Gabriel Oprea. "Această coaliție continuă, alianța de centru stânga, cu care am candidat în USL în noiembrie 2012 și îl susține pe Victor Ponta — cea mai bună guvernare pe care am avut-o în ultimii zece ani — și ea se vede în buzunarele românilor.

Zgonea s-a referit la două proiecte importante stabilite în ședința CExN de miercuri, Congresul din noiembrie și mobilizarea parlamentarilor pentru votul pe Codul fiscal și pentru Legea salarizării.

Citeşte şi:  Liviu Dragnea, primele declaraţii după ce a fost ales preşedinte interimar al PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ