Raluca Turcan aruncă bomba! În toamnă PNL va da un nou guvern

| 22 iul, 20:38

Vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că răspunsul Partidului Social Democrat (PSD) la așteptările oamenilor de reformare a clasei politice a venit prin alegerea în fruntea sa a unui condamnat penal, ea exprimându-și convingerea că în toamnă se va schimba majoritatea parlamentară și PNL va da un nou guvern.

"Răspunsul PSD la așteptările oamenilor de reformă a clasei politice: un condamnat cu suspendare. PSD nu se dezice. După lideri cu probleme de corupție, PSD nu se poate desprinde de politica tip clientelă și-și numește în frunte un condamnat penal. Cu un asemenea partid de guvernare, în toamnă se va schimba majoritatea parlamentară și PNL va da un nou guvern. Orice aliat de bună credință al PSD, orice parlamentar onest al PSD, trebuie să înțeleagă că parcursul european și drumul spre bunăstare al României nu se pot obține cu un partid condus de un condamnat pentru furt de voturi", a afirmat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Citeşte şi:  LIVIU DRAGNEA, noul PREŞEDINTE interimar al PSD

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a fost ales miercuri președinte interimar al partidului în ședința Comitetului Executiv Național. Liviu Dragnea a declarat, după ședința Comitetului Executiv Național, că a primit votul de încredere al colegilor pentru a forma o echipă care să pregătească un plan concret de acțiuni în teritoriu și în Parlament, un program politic pe termen lung care să ajute la dezvoltarea României.

Tag-uri: PNL, psd, Raluca Turcan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 08:42
mistretul
Jigodiile
AU MAI FOST ODATA LA GUVERNARE SI AU PUS ROMANIA PE. BUTUCI. VOR MAI REUSI INCA ODATA CU AJUTORUL AMBASADELO DEOARECE. ROMANIA ESTE SOCOTITA. CA SI. O COLONIE!!!!!!!!!!!VAI DE CAPUL NOSTRU!!!!! CRED. CA NUMAI. PRIN AFRICA SE MAI INTAMPLA ASA. CEVA ..JOS. JIGODIILE. BASISTE SI JOHANNISTE !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ