LIVIU DRAGNEA: Sper ca astăzi colegii mei să îmi acorde un vot de încredere

| 22 iul, 15:44

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că la votul pentru şefia interimară a partidului se bazează pe faptul că îşi cunoaşte colegii de 15 ani, exprimându-şi speranţa că aceştia îi vor acorda un vot de încredere.

Eu mă bazez pe faptul că ne cunoaştem de atâţia ani de zile, de 15 ani, şi sper ca astăzi colegii mei să îmi acorde un vot de încredere pentru a repune în funcţiune partidul într-o perioadă foarte scurtă, cu un calendar de acţiuni concrete, să pregătim toamna politică viitoare şi congresul", a precizat Dragnea. 

Întrebat ce înseamnă repunerea în funcţiune a partidului, el a răspuns că acesta "e destul de tulburat". Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că la votul pentru şefia interimară a partidului se bazează pe faptul că îşi cunoaşte colegii de 15 ani, exprimându-şi speranţa că aceştia îi vor acorda un vot de încredere. 

"Eu mă bazez pe faptul că ne cunoaştem de atâţia ani de zile, de 15 ani, şi sper ca astăzi colegii mei să îmi acorde un vot de încredere pentru a repune în funcţiune partidul într-o perioadă foarte scurtă, cu un calendar de acţiuni concrete, să pregătim toamna politică viitoare şi congresul", a precizat Dragnea. 

Întrebat ce înseamnă repunerea în funcţiune a partidului, el a răspuns că acesta "e destul de tulburat".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ