Ponta: PSD nu este împărțit în două tabere

| 22 iul, 15:30

Premierul Victor Ponta a susținut, miercuri, că PSD nu este împărțit în două tabere, este unit și va fi unit și după votul din Comitetul Executiv Național, în care pentru funcția de președinte interimar candidează președintele Consiliului Național, Rovana Plumb, și coordonatorul politic, Liviu Dragnea.

"PSD nu este un partid împărțit în două tabere. PSD este unit și după votul de astăzi. Important este că suntem în continuare primul partid, prima forță politică și electorală a țării, că guvernăm și eu cred că atunci când se va trage linie va fi una dintre cele mai bune perioade de guvernare a țării. (...) Cine va fi președinte trebuie să se concentreze pe partea de activitate politică a partidului. Îi asigur că îi voi sprijini cu activitatea guvernamentală. (...) Voi sprijini conducerea PSD pentru că toți m-au sprijinit cât am fost lider al PSD", a arătat Victor Ponta, înainte de ședința Comitetului Executiv Național, care are loc la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că vrea să-și ducă mandatul la bun sfârșit.

"Eu vreau să îmi duc la bun sfârșit un mandat în care oamenii, la final, să spună că pe vremea Guvernului PSD-UNPR-ALDE, a Guvernului Ponta, nu doar că nu ne-a tăiat nimeni niciun leu, ci a adăugat, dar este perioada în care ne-am relansat economic, în care s-a plătit tot ceea ce a tăiat vechiul Guvern", a spus Ponta.

Social-democrații se reunesc, miercuri, pentru a-și alege liderul interimar, după ce premierul Victor Ponta s-a retras de la conducerea PSD, dar și pentru a stabili data la care va fi organizat viitorul Congres al partidului.

Citeşte şi: Şedinţa Comitetul executiv naţional al PSD a început. Social-democraţii o SUSŢIN pe Ecaterina Andronescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ