Liviu Dragnea, despre dosarul Referendumului: Acesta nu se referă la acte de corupţie

| 21 iul, 20:59

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a precizat marți că a decis să candideze la șefia interimară a PSD după o lungă perioadă de reflecție, în care a luat în serios și dosarul "Fraudă la referendum", despre care spune că "nu se referă la acte corupție", dar și situația specială în care se află partidul.

"Din câte îmi aduc aminte, dosarul "Referendum" nu se referă la acte de corupție, pe de o parte. Pe de altă parte, iau în serios acest lucru. Asta m-a și făcut să mă gândesc atât de mult timp, dar noi acum suntem într-o situație specială. Efectiv, o situație specială și pentru o perioadă strict limitată, până la organizarea congresului, se pot adopta măsuri speciale și putem lua și decizii care în mod normal nu se iau, sau putem avea o implicare ce într-o situație obișnuită nu ar fi", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

El a răspuns astfel unei întrebări referitoare la modul în care le va răspunde, miercuri, la reuniunea Comitetului Executiv Național PSD, unor colegi care vor ridica problema dosarului său, aflat la instanță.

Citește și:  Liviu Dragnea se simte atacat: Văd o campanie din exteriorul partidului împotriva mea

Dragnea a mai precizat că a fost "prea multă patimă" în discuția privind preluarea pe o perioadă limitată a unor atribuții ale președintelui PSD.

"Noua conducere legitimă a partidului va fi aleasă la Congres, când va fi el. Poate în noiembrie, poate în februarie. Pentru că acum, practic, se stabilesc niște oameni care împreună cu colegii din teritoriu să stabilizeze partidul și să stabilească listele de candidați. Pe de altă parte, trebuie să pregătim foarte bine cu grupurile parlamentare sesiunea de toamnă", a adăugat Dragnea.

Întrebat ce va face dacă nu va câștiga la CExN șefia interimară a PSD, Dragnea a spus că rămâne același: "Sunt niște atribuții votate în unanimitate de Comitetul Politic Executiv Național, pe care le voi exercita".

La reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD de miercuri va candida pentru poziția de președinte interimar și Rovana Plumb, în prezent șefa Consiliului Național al formațiunii.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ