Liviu Dragnea se simte atacat: Văd o campanie din exteriorul partidului împotriva mea

| 21 iul, 20:13

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marți, referitor la o presupusă campanie din interiorul partidului împotriva sa, că vede un astfel de demers însă din exterior.

"Eu, deocamdată, văd o campanie din exteriorul partidului împotriva mea. Banii care au fost dați pentru această campanie care are ca obiectiv PSD-ul puteau să fie alocați PSD-ului, să plătim ratele din sediu", a susținut Dragnea.

El a adăugat că nu este vorba de o acuzație, ci de o afirmație care poate să fie nereală.

"Am făcut o afirmație care poate să fie nereală, numai că și eu, și dumneavoastă nu suntem de azi în București. Toți știm că aceste lucruri nu sunt întâmplătoare. Dacă pe o perioadă limitată de timp este o atât de mare concentrare de atacuri în presă și o oarecare coordonare îți pui tot soiul de întrebări. Dar, dacă este o simplă coincidență, înseamnă că lucrurile sunt foarte bune", a susținut Dragnea, într-o declarație acordată presei la sediul central al PSD.

Citeşte şi:  LIVIU DRAGNEA intră în cursa pentru șefia interimară a PSD: Mă aștept să primesc votul lui Ponta

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat marți că intră în cursa pentru șefia PSD la Comitetul Executiv Național.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ