LIVIU DRAGNEA aruncă BOMBA! ELENA UDREA a fost racolată

| 21 iul, 18:38

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Elena Udrea „a fost racolată ca și agent electoral”. Anterior, aceasta susținuse că Liviu Dragnea este susținut la șefia PSD de liderii liberali Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

„A fost racolată ca și agent electoral. Cred că e eficientă. Toți cei care o folosesc pe Elena Udrea vor avea foarte mare succes”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat cine a racolat-o, el a răspuns: „Habar n-am, nu știu. Dar așa, de pe plajă, să vină Elena Udrea să spună ce se întâmplă în PSD...cred că e foarte bine”.

Elena Udrea declarase că PSD este un partid în degringoladă. „Este  evident că toți cei care încearcă să preia conducerea fac un joc de  salvare personală. Eu m-aş teme să pun în funcţie pe cineva susținut de opoziție. Dragnea e susținut și de Gorghiu, și de Blaga. E periculos pentru partid să încapă pe mâna unora care dau uşor interesul partidului pe cel personal”, a spus Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ