LIVIU DRAGNEA intră în cursa pentru șefia interimară a PSD: Mă aștept să primesc votul lui Ponta

| 21 iul, 17:22

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat marți că intră în cursa pentru șefia PSD la Comitetul Executiv Național.

"În urma discuțiilor pe care le-am avut în ultimele zile cu foarte mulți colegi, majoritatea din Comitetul Executiv Național, dar și colegi din teritoriu, am decis ca mâine (miercuri — n.r.) să cer votul de încredere al colegilor din CExN, pentru a prelua atribuțiile președintelui PSD în urma demisiei dlui Victor Ponta", a afirmat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Citește și: Gabriela Firea, despre candidații la șefia PSD: Sunt posibile surprize

Dragnea a precizat că, în luarea deciziei, a contat convingerea că, prin implicarea sa şi formarea unei echipe serioase de conducere, partidul îşi poate recăpăta încrederea că în perioada următoare se va putea organiza serios pentru ca anul electoral 2016 să fie unul de succes.

"Vreau ca Victor Ponta să rămână în funcţia de prim-ministru. Niciodată nu o să fac ceva împotriva lui Victor Ponta", a adăugat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se aşteaptă să primească votul lui Victor Ponta, Dragnea a răspuns: "Da, mă aştept să primesc votul lui Victor Ponta pentru că eu am votat întodeauna pentru Victor Ponta".

Liviu Dragnea va intra în cursa pentru şefia interimară şi va candida împotriva Rovanei Plumb.

Social-democraţii îşi aleg miercuri, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, preşedintele interimar al partidului. Rovana Plumb şi Liviu Dragnea sunt singurii care au anunțat oficial că sunt interesaţi să preia acest post, dar sunt vehiculate şi alte nume: Valeriu Zgonea şi Ecaterina Andronescu.

Citește și:  Elena Udrea: PSD e în degringoladă. DRAGNEA este omul opoziţiei

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ