28 septembrie, PRIMUL termen în care se judecă apelul în Dosarul Referendumului

| 16 iul, 15:27

Completul de 5 judecători al Curții Supreme a stabilit data de 28 septembrie primul termen în care se judecă apelul în Dosarul Referendumului, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Decizia care va fi dată de acest complet va fi definitivă.

Completul de 5 Judecători al Curții Supreme va judeca pe 28 septembrie dosarul "Referenduului, scrie evz.ro.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) l-au condamnat, în 15 mai, pe Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012. Soluţia nu a fost definitivă şi a putut fi atacată cu recurs la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

Ceilalți 74 de inculpați din dosar au fost fie achitați, fie condamnați la închisoare cu suspendare.

Instanţa supremă a înregistrat în 7 octombrie 2013 dosarul "Fraudă la referendum", în care au fost trimişi în judecată Liviu Dragnea şi alte 74 de persoane, iar judecarea cauzei a început în 15 noiembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ