VALERIU ZGONEA, atac fără precedent: PSD este în CRIZĂ, cu liderul INCULPAT şi viceliderul condamnat

| 16 iul, 17:33

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, a cerut într-un interviu pentru Associated Press o reformă profundă a partidului şi înlăturarea actualilor lideri. Până în prezent, Valeriu Zgonea s-a ferit să critice conducerea PSD.

El a spus pentru Associated Press că este nevoie de reformă în PSD, este nevoie de organizarea cât mai rapidă a unui congres, în contextul în care cei doi lideri ai partidului au probleme cu justiţia. "Suntem într-o situaţie de criză, cu liderul inculpat şi viceliderul condamnat", a spus Valeriu Zgonea. Acesta a adăugat că PSD are nevoie de "reforme profunde". "Sistemul din România aminteşte de mentalitatea comunistoidă, lucru care ne afectează credibilitatea. Trebuie să schimbăm mentalitatea..., acest lucru ne este cerut de noua generaţie. Din păcate, partidele din opoziţie sunt şi mai puţin reformate", a mai arătat Zgonea.

Este prima declaraţie tranşantă a lui Valeriu Zgonea. Dar surse din interiorul partidului au confirmat pentru Digi24 că Valeriu Zgonea vrea să candideze, într-un eventual congres, la şefia PSD.

Declaraţia vine în contextul în care Victor Ponta s-a retras, iar locul de lider al PSD este liber, acesta fiind ocupat doar interimar de Rovana Plumb. Aceasta este contestată de Liviu Dragnea şi de alţi lideri din partid.

În şedinţa de ieri a PSD s-a discutat despre un congres. Cei care îl susţin pe Victor Ponta vor organizarea unui congres anul viitor, cât mai departe, în aşa fel încât situaţia sa în instanţă să fie lămurită. Dar sunt şi foarte multe voci în PSD care spun că partidul nu mai poate aştepta şi că un congres trebuie organizat în această toamnă. Unii spun că în septembrie-octombrie, alţii că cel mai târziu în noiembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 07:25
Florin Florinica Florinel
Cea mai noua oferta de lucru!
Oportunitate relaxanta de castig! Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa obtii castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o colaborare deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum vrei programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai pentru oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]
17 iul, 02:17
Esti prost gogule,
Ideea e alta
Sa fie prefutut parlamentu'cu majoritate cu tot. Oricum, oriunde, oricand. Ti se pare cunoscut, ? Suna pe javra de Basescu si nenorocitii lui , faimoasele PeDeLepre, ciuma portocalie, actual vopsita si camuflata PNL. Sugimuista iti va confirma.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ