Alina Gorghiu îl atacă pe Victor Ponta: Este o piatră de moară la gâtul PSD

| 21 iul, 23:02

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că pentru Victor Ponta mai importantă este bătălia internă în PSD și "cramponatul de putere", adăugând că orice persoană susținută la conducerea PSD de acesta este "compromisă" iar formațiunea va rămâne în "fierbere perpetuă" până când premierul nu va pleca de la Palatul Victoria.

"Victor Ponta refuză aducă cifrele (care să arate că relaxarea fiscală prevăzută în noul Cod fiscal este sustenabilă — n.r.) pentru că nu a reușit în aceste luni să acopere suma necesară care să acopere relaxarea fiscală. Și nici nu se deranjează, pentru că, pentru domnia sa, în acest moment, este mai importantă bătălia internă și cramponatul de putere și uită exercițiul guvernării. (...) Încearcă să-și asigure succesiunea la conducerea PSD, din nefericire, și asta este o opinie, așa.(...) De regulă nu fac comentarii cu privire la ce se întâmplă în alt partid, dar eu cred că orice persoană susținută în acest moment de Victor Ponta la conducerea PSD este compromisă. Compromisă din pricina faptului că premierul este compromis", a afirmat copreședintele PNL, conform Agerpres.

Fiind întrebată în ce fel i-ar fi defavorabilă lui Ponta varianta în care PSD ar fi condus de o persoană pe care acesta nu și-o dorește, Gorghiu a spus că Victor Ponta este "o piatră de moară la gâtul PSD".

Citeşte şi:  Alina Gorghiu a pledat pentru drepturile violatorilor!

"În opinia mea, o mare parte din oameni, căci sunt mulți oameni înțelepți și în PSD, au înțeles, deja, că Victor Ponta este o piatră de moară la gâtul PSD și că întotdeauna o piatră de moară cântărește destul de greu într-un an preelectoral, cu atât mai mult cu cât se va apropia de 2016, an care are alegeri locale în vară, are alegeri generale, parlamentare în toamnă. Și atunci cred că fiecare procent în plus sau în minus va fi privit cu multă chibzuință de activul PSD", a mai declarat copreședintele PNL.

Gorghiu consideră că, în acest moment, PSD este "un partid în disoluție, un partid într-o degringoladă".

"Mâine, probabil, se vor mai accentua aceste disensiuni din sânul PSD și cred că, până Victor Ponta nu va pleca de la Palatul Victoria, PSD-ul va fi într-o stare de fierbere perpetuă", a adăugat copreședintele PNL.

Social-democrații se reunesc, miercuri, în ședința Comitetului Executiv Național pentru a-și alege liderul interimar, după ce premierul Victor Ponta s-a retras de la conducerea PSD, dar și pentru a stabili data la care va fi organizat viitorul Congres al partidului.

Doi lideri și-au anunțat până marți intenția de a prelua atribuțiile de președinte al PSD: fostul președinte executiv Liviu Dragnea, în prezent coordonator politic, și președintele Consiliului Național, ministrul Rovana Plumb.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iul, 01:45
liviuioan
-- in DESTU lata--
--a primit in dar pozitia--CAPRA--de la ELISEU , frate cu PORUMBACU , de sus , jos--colectia--IARNA -VARA cu cojoace de la GHITA ciobanu . Daca ramanea--SCUTARU--acum era potolita dar omuletul TATUCULUI--a avut grija , sa mentina jarul aprins si salamul sasesc ramane fara mucegai si amantele fara service , iar amantii , marie .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ