ROVANA PLUMB a anunțat decizia coaliției cu privire la Codul fiscal

| 20 iul, 16:20

Coaliţia de guvernare s-a reunit, luni, la sediul PSD din Şoseaua Kiseleff, pentru a discuta situaţia Codului fiscal. La finalul şedinţei, preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a dezvăluit că premierul Victor Ponta va fi cel care va anunța decizia pe care puterea o va lua cu privire la Codul fiscal.

 

 

Rovana Plumb a evitat sa ofere orice alt detaliu şi nu a cedat nici la insistenţele jurnaliştilor, iritaţi de repetarea aceleiaşi informaţii.

"Ne-am consultat în coaliţie şi susţinem cu toţii Codul fiscal în forma propusă de Guvern şi adoptată de Parlament, iar modalitatea de soluţionare a cererii de reexaminare va fi comunicată de primul-ministru Victor Ponta.

Modalitatea de soluţionare va fi comunicată de domnul prim-ministru Victor Ponta.

În unanimitate suntem de acord să susţinem Codul fiscal în forma adoptată de către Parlament, iar modalitatea de soluţionare va fi comunicată de Victor Ponta. Aşa am decis în coaliţie, fiind toţi de comun acord, că în ceea ce priveşte comunicarea metodei de soluţionare, aceasta aparţine premierului Victor Ponta.

Nu va mai exista pe acest subiect o altă înţelegere. Premierul Victor Ponta va comunica modalitatea de soluţionare.

Premierul Victor Ponta va comunica decizia. Am decis împreună în coaliţie", a repetat Rovana Plumb.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ