Victor Ponta, pe Facebook: ”Mai am o mărturisire…”

| 20 iul, 11:25

Victor Ponta începe săptămâna în forţă... pe Facebook. După o urare pentru cei care îşi serbează ziua onomastică, premierul face o mărturisire.

"Deși majoritatea evenimentelor festive de Ziua ‎Aviației‬ Române și a Forțelor Aeriene au fost organizate în weekend (în avans cu o zi), vreau să le mulțumesc astăzi aviatorilor români pentru dăruirea de care dau dovadă, pentru că își fac datoria față de țară și față de aliații noștri din NATO și ne țin în siguranță! Realizările lor (operațiuni militare dar și civile, de transport, de salvare) sunt apreciate în întreaga lume și au ajutat ‎România‬ să fie o țară respectată și de încredere, mândră de tot ce au făcut eroii aerului în ultima sută de ani. ‪Forțele Aeriene‬ Române se bucură astăzi de un buget mai mare, de echipamente moderne - demne de nivelul înalt de pregătire al specialiștilor noștri din aviație. Cred că alături de felicitări trebuie să existe întotdeauna și un sprijin concret!", este mesajul lui Ponta pentru Forţele Aeriene.

Mai mult, premierul Victor Ponta îşi mărturiseşte o convingere după un zbor cu un avion de luptă. "Și mai am o mărturisire - de când am avut oportunitatea anul trecut să zbor ca pasager într-un avion de luptă F16 am rămas cu o convingere fermă: piloții români sunt printre cei mai curajoși oameni pe care îi cunosc!", mai precizează premierul.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ