Robert Cazanciuc: Dacă demisia mea ajută la înfăptuirea justiţiei, demisionez

| 22 iul, 15:13

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat, miercuri, că va demisiona dacă acest lucru va ajuta la înfăptuirea justiţiei. Reacţia ministrului vine după ce premierul Victor Ponta i-a transmis că ar fi mai bine să-şi dea demisia dacă nu se vor lua măsuri în cazul elevei violate de şapte tineri.

Întrebat de ziarişti dacă îşi va da demisia, Cazanciuc a răspuns: "Dacă demisia mea ajută la înfăptuirea justiţiei, cu siguranţă". "M-a dojenit puţin premierul pentru lucruri care apar în spaţiul public", a adăugat el. Premierul Victor Ponta i-a spus ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, în debutul şedinţei de Guvern, că în cazul în care CSM nu are vreo reacţie legată de cazul de la Vaslui, ar trebui să-şi dea demisia.

"Dacă CSM nu ia măsuri, mai bine vă daţi demisia", i-a spus, miercuri, Ponta lui Cazanciuc, făcând referire la cazul celor șapte violatori din Vaslui care au scăpat de arest.

"Vreau să îmi exprim solidaritatea, nu doar cu victima de la Vaslui, ci cu toate victimele din România. Spunem de ani de zile că justiția trebuie să pedepsească în mod egal, dar dacă nu aflam din presă ce s-a întâmplat la Vaslui, stăteam bine mersi cu scandaluri politice și vinovații nu pățeau nimic", a spus premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iul, 16:14
Valter COJMAN
Ajuta enorm de mult... Daca nu ai fi fost ministru de justitie, justitia era acum curatata de corupti, incompetenti, imbecili si obedienti... Oricine, chiar si Gigi Becali, ar fi fost un ministru al justitiei de mii de ori mai bun decat tine...
Asa ca dati demisia.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ