Gabriel Oprea: Decizia PSD, un pas pe calea stabilității

| 22 iul, 19:51

Decizia Comitetului Executiv Național al PSD este un pas pe calea stabilității și permite întregii coaliții să se preocupe cu maximă atenție de guvernare, iar votul de încredere acordat lui Liviu Dragnea este foarte clar și la fel de clară este și opțiunea partidului pentru continuarea guvernării, a declarat, miercuri, vicepremierul Gabriel Oprea, președinte al UNPR.

''UNPR susține în continuare Executivul condus de Victor Ponta, susține coaliția de guvernare și va continua să asigure stabilitatea României, așa cum a făcut-o de fiecare dată. PSD rămâne cel mai mare partid din Romania și, împreună cu UNPR și ceilalți parteneri, are capacitatea de a continua o guvernare bună, cu rezultate concrete și vizibile pentru cetățeni. Vom merge mai departe împreună, pentru echilibru politic și economic, pentru interesul național și pentru România. În același timp, UNPR îl sprijină pe președintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, în toate proiectele care privesc securitatea națională a României. Iar România este astăzi un stat care generează securitate și stabilitate în regiune, un stat respectat de partenerii noștri internaționali'', afirmă președintele UNPR, Gabriel Oprea, într-o declarație transmisă AGERPRES.

 

Citeşte şi: Liviu Dragnea, primele declaraţii după ce a fost ales preşedinte interimar al PSD

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ