Tăriceanu: Votul din CExN a dus la încheierea unei perioade de incertitudini și frământări în PSD

| 23 iul, 14:43

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu salută decizia Comitetului Executiv Național al PSD și îl felicită pe președintele interimar ales, Liviu Dragnea, subliniind că partidul său va continua colaborarea cu premierul Victor Ponta și cu partenerii din coaliția de guvernare.

''Votul exprimat de o majoritate semnificativă în Consiliul Executiv Național a dus la încheierea unei perioade de incertitudini și frământări în PSD, fapt pe care ALDE îl salută și care creează premisele unei bune stabilități politice și a continuării mandatului pe care coaliția de guvernare s-a angajat în 2012 în fața electoratului să îl ducă la bun sfârșit. Felicit în numele ALDE pe președintele interimar ales, domnul Liviu Dragnea, și țin să subliniez că vom continua buna colaborare cu prim-ministrul, domnul Victor Ponta, și cu partenerii noștri politici din coaliția de guvernare'', afirmă Călin Popescu-Tăriceanu, într-o declarație transmisă joi AGERPRES.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a fost ales miercuri președinte interimar al partidului în ședința Comitetului Executiv Național, cu 65 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Rovana Plumb, a fost susținută de 18 colegi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ