CONTESTAŢIA lui Dragnea la ÎCCJ va fi judecată de Livia Stanciu

| 24 iul, 17:49

Judecătoarea care va analiza contestația sa la primul verdict în Dosarul Referendumul va fi Livia Stanciu, chiar șefa ÎCCJ.

Imediat după ce a aflat asta, Dragnea a anunțat că nu va mai comenta deciziile justiției și le-a ordonat și subordonaților din partid să facă la fel. O poziție total diferită de cea de până acum. “O sa am o atitudine foarte interesanta fata de justitie. Adica as vrea sa nu mai vorbim despre ea. Eu nu as vrea sa mai vad politicieni… pot vedea analisti, moderatori. E firesc, dar ca un om politic sa vina sa isi dea cu parerea despre justitie, ca justitia e buna sau rea… Justitia e una singura si face dreptate”, a spus Dragnea.

In 15 mai, Inalta Curte l-a condamnat pe Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de trei ani in dosarul Referendumului.

Citeste si: Liviu Dragnea, despre salariile demnitarilor: Nu cred că se mai revine asupra ordonanţei

In replica, Liviu Dragnea spunea la acel moment ca se considera nevinovat si ca nu intelege care a fost motivarea deciziei ICCJ. El a mai precizat ca o astfel de decizie afecteaza democratia reprezentand un precedent periculos pentru cei care fac campanie electorala.

Dragnea era acuzat, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Băsescu. Decizia nu e definitiva si poate fi atacata.

Ulterior deciziei instantei, Dragnea si-a anuntat demisia din functia de ministru si din functiile de conducere din PSD, intr-o conferinta de presa tinuta impreuna cu premierul Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ