VICTOR PONTA: Simt nevoia să fac câteva precizări după CExN de ieri

| 23 iul, 15:59

Liviu Dragnea a fost ales ieri preşedinte interimar al PSD după ce Victor Ponta a renunţat la această funcţie. Premierul a spus că "simte nevoia să facă unele precizări".

Iată textul integral publicat de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook:

Simt nevoia să fac niște precizări pentru oamenii de bună credință (care pot fi eventual derutați de neobosita Propagandă securistă din țara noastră).

1 - votul de ieri din CEX-ul PSD a fost corect, democratic și concludent. Sprijinul colegilor mei pentru Liviu Dragnea ca președinte interimar și pentru ideea de unitate este evident. Nu doar ca respect acest vot, dar am toată voința și buna credință de a-l sprijini pe Liviu în sarcina dificilă pe care și-a asumat-o. Așa cred că este bine pentru PSD, pentru Coaliția de Guvernare și pentru oamenii care ne-au votat (dar și pentru că Liviu Dragnea a fost alături de mine în tot mandatul meu de peste 5 ani și am datoria morală să fac acum același lucru față de el).

2 - vreau să îmi dedic toată energia și experienta pentru a duce la bun sfârșit (în decembrie 2016) un Proiect Național la care țin foarte mult - scoaterea României din prăpastia economică și socială unde ajunsese la începutul anului 2012 (obiectiv deja realizat) și consolidarea noastră ca țară fruntașă în UE la creștere economică și echilibru social, oportunități de afaceri și creare de locuri de muncă, dezvoltarea infrastructurii, stabilitate și predictibilitate privind salariile și pensiile! Pentru finalizarea acestui Proiect Național sprijinul partidelor din coaliție și al liderilor acestora (Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin) este esențial.

3. Este evident că pentru bătăliile electorale din 2016 PSD are nevoie de un suflu nou și de o implicare totală în munca politică și organizatorică. Nu mi-a reproșat nimeni și nu mi-a cerut nimeni să renunț la conducerea Partidului, dar nu era nevoie, pentru că am simțit eu singur că nu mai aveam resursele (în primul rând motivaționale și de timp) pentru așa ceva; așa că am cerut colegilor mei să decidă cine să îi conducă în acele bătălii, iar eu voi fi în echipă pe orice poziție se consideră necesar. Ei l-au ales pe Liviu și eu îl sprijin pe el, PSD și Noul USL ca să evităm în 2016 o noua ediție a blestemului "Meșterului Manole" pe care am tot trăit-o din 1989 încoace!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ