LIVIU DRAGNEA: Lucrez la un plan pentru reconstrucţia PSD

| 23 iul, 13:49

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că lucrează la un plan de acțiuni pentru reconstrucția PSD, subliniind că partidul trebuie să iasă din pasivitate.

„Am venit la sediu după Comiteteul Executiv de ieri în care colegii mi-au acordat un vot de încredere pentru a prelua și gestiona atribuțiile pe care le-a avut președintele.  Am avut întâlniri cu 
mai mulți colegi, lucrez la finalizarea unui mic plan de acțiuni, atât politice, cât și administrative, precum și la o discuție legată de îmbunătățirea comunicării PSD”, a spus Dragnea.

”Am avut o discuție cu Victor Ponta. Am discutat despre modul în care PSD va colabora cu guvernul și am convenit că sprijinul PSD este ferm și fără ezitări în ceea ce privește susținerea lui Victor Ponta ca premier. Relația PSD cu partenerii din coaliție este la fel de bună. Reafirm că păstrarea guvernării este extrem de importantă pentru partid”, a mai declarat social-democratul.

”Luni voi prezenta un plan pentru reconstrucția PSD. Este important ca partidul să iasă din pasivitate. În ultimele luni, PSD nu a avut o voce politică conturată. Vom organiza un sistem de comunicare publică mult mai eficient astfel încât relația dintre centru și județe să fie mult mai eficientă. Toți membrii de partid să primească informațiile necesare de la sediul din Kiseleff. PSD este un partid deschis. În PSD trebuie să intre oricine are viziuni de stânga și își dorește ca oamenii din România să își găsescă în PSD un loc în care să își exprime ideile”, a mai declarat liderul interimar al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 15:32
liviuioan
-- CURSA CU OBSTACOLE--
CU HANDICAP--intre analiza corecta a lui A Nastase si miruirea lui I Iliescu . Motiv de bucurie , pentru parerologi dar care blocheaza din start--procesul de innoire a partidului . Urmeaza la sfatul lui GUSA--revenirea lui GIOALA in partid ? Scapa si Vanghelie ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ