Dragnea: Rovana Plumb a greşit când i-a lăsat pe alţii să vorbească în numele ei

| 23 iul, 15:20

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că votul din CExN al partidului de alegere a sa la conducerea partidului a fost unul raţional, "nici pe dragoste, nici pe ură", nu împotriva lui Victor Ponta, arătând că Rovana Plumb a greşit lăsându-i pe alţii să vorbească în numele ei.

"În primul rând nu a fost un vot împotriva lui Ponta, cred, sper. Cred că Rovana Plumb a greşit foarte mult că i-a lăsat pe alţii să vorbească în numele ei. Ieri s-a votat nu împotriva unui mod de a face politică până acum în partid, ci împotriva unui mod de a încerca să convingi nişte colegi să voteze un om prin mijloace pe care toţi am convenit acum 5 ani de zile că nu vrem să le mai folosim în acest partid. Asta poate să fie una din explicaţii", a spus Dragnea.

El a mai arătat că a fost un vot raţional, nu pe dragoste şi ură.

"Cred că a fost un vot raţional. Membrii Comitetului Executiv sunt de regulă liderii paridului. Toată lumea simţea că în partid există o stare de nemulţumire şi teamă că am putea intra într-o criză internă şi au considerat că eu pot să stabilizez partidul, în fruntea unei echipe. (...) Nu s-a votat nici pe dragoste, nici pe ură, ci în mod raţional", a mai explicat Dragnea.

Liviu Dragnea a fost ales miercuri şef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, câştigând astfel bătălia împotriva Rovanei Plumb, el obţinând 65 de voturi "pentru" la 18, în timp ce două voturi au fost anulate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ