Şefa ÎCCJ, discuţii cu ambasadorul SUA

| 25 sep, 10:12

Judecătoarea Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a primit vizita delegaţiei Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, condusă de Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

Din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii a mai participat doamna Debra Hevia, consilier pentru afaceri politice.

Este prima întâlnire a noului ambasador al SUA cu şefi din justiţia românească, la câteva zile după instalarea în funcţie.

În cadrul întrevederii, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a făcut o prezentare generală a sistemului judiciar din România, evidențiind importanţa respectării independenţei justiţiei și a reputației profesionale a magistraților, a rolului pe care justiția îl ocupă în statul de drept.

De asemenea, in cadrul discuțiilor, şefa Curţii Supreme  a evidențiat buna colaborare dintre instituţiile plasate la vârful sistemului judiciar, punând un puternic accent pe necesitatea continuării reformelor legislative din România, în special, cele vizând implementarea noilor coduri, precum şi continuarea luptei împotriva flagelului corupției.

Citeste si: Victor Ponta, ATAC dur la şefa Curţii Supreme

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ