Victor Ponta, ATAC dur la şefa Curţii Supreme

| 23 sep, 08:29

Victor Ponta îi răspunde preşedintei Curţii Supreme, Livia Stanciu, în scandalul referitor la afirmaţiile premierului pentru care procurorii au sesizat CSM. Şeful Executivului spune că este dreptul lui să se apare şi că nu a lansat un atac la adresa Justiţiei.

 

 

Replica sa vine după ce şefa Curţii Supreme a spus că CSM ar trebui să poată da sancţiuni mai dure celor care atacă Justiţia prin declaraţii.

Procurorii DNA au cerut CSM să analizeze postarea lui Ponta de pe Facebook în care acesta se plânge de "obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră". Reacţia premierului vine după ce şefa Înaltei Curţi a cerut sancţiuni mai dure pentru politicienii care atacă justiţia.

Citeste si: Ponta, anunţ pentru pensionari. Ce MODIFICĂRI se fac la legea PENSIILOR

DNA  a sesizat CSM pentru o declaraţie a premierului postată pe o reţea de socializare. Victor Ponta a scris pe Facebook, după ce a fost trimis în judecată de DNA, că "Singura problemă a ţării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând şi imaginând fapte şi situaţii neadevărate din urmă cu 10 ani".

În cererea DNA către CSM, semnatarii califică declaraţiile lui Ponta ca fiind denigratoare la adresa procurorului de caz şi că reputaţia acestuia este afectată.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată săptămâna trecută de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, alături de alte patru persoane, între care senatorul Dan Şova şi directorul Complexului Rovinari.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ